Logga_13_nobg

Referenser och Omdömen

Säkerhetsplanering
TV-produktion

BALUBA 
Tv-produktionen Expeditionen 

Marknadssamordnare

Karlsborgs Turism AB -
Nationaldagsfirande 2018

Tävlingssupport Transpyrenea

Prio Life & RSO

Föreläsning Projektledning

Leader Nordvästra Skaraborg

Chefsträning Steg 1

Lundsbergs Skola

Det största äventyret säsong 2

MASTIFF & TV4

Det största äventyret säsong 3

MASTIFF & TV4

Wie is de Mol? -
Holländsk tv-produktion

Talpa Productions

Marknadssamordnare

Karlsborgs Turism AB -
Nationaldagsfirande 2019

Projektledare Location Skaraborg

Skaraborgs Kommunalförbund

Projektledare Karlsborgskalaset

EU Projekt/Leader Nordvästra Skaraborg

Projektledare LocationKarlsborg

Karlsborgs Utvecklingsbolag AB

Projektledare Karlsborgs Fästning 200 år

Karlsborgs Turistbolag 

Lagutveckling

Landslaget i Enduro 2018

Tabletop övning Säkerhet

BALUBA

"Expeditionary Solutions uppvisade en stor förståelse i planeringen av lagutvecklingen, vilket underlättade framtagande av lagutvecklingsmoment. Under genomförande lade Expeditionary stor vikt i att följa upp förarna i hur de arbetade under momenten samt genom lagutvecklingsfrågor som skulle besvaras. 
Alla förare var mycket positiva till lagutvecklingen och ansåg att det inte bara bidrog till bättre laganda utan även bättre sammanhållning och att man lärt känna varandra på ett helt annat plan. Förarnas kommentarer efteråt var uteslutande positiva och hoppas detta kan genomföras på nytt inför nästa International Six Days Enduro. 
Förarnas spontana kommentarer efter målgång: 
Skitkul, spännande, utvecklande, prövande men framförallt att man lärt känna varandra mycket bättre! "

LARS MAGNEFÄLT
SVEMO - LANDSLAGET I ENDURO

"Stor tack för er hjälp i projektet, jag är väldigt imponerad av den kunskap ni sitter på och väldigt tacksam och glad att vi har fått jobba ihop. Jag har lärt mig massor, som jag kommer ta med mig i både jobbet och livet."
MARIELLA ABRAHAMSSON
Projektledare Expeditionen

"Jag älskar folk som vet vad de snackar om. Och det gör Peter Högberg & co. Har varit på några av världens mest avlägsna platser i Peters sällskap och alltid känt mig som hemma. Trygg"
PETER JIHDE
Programledare Det största äventyret

"Catrin är en "people-person". Med en övermänsklig förmåga kan hon anpassa sig i alla situationer. Hon har en fantastisk välvilja, om inte alla andra i gruppen mår bra så mår inte heller Catrin bra. Hon är lättsam och det är alltid nära till skratt när man umgås med Catrin. Hon är också en hejare på att leda och driva igenom praktiska projekt, hon får saker att hända!" 
PER NYMAN

DUPP Film

"I forbindelse med TV serien Heltenes Kamp har Mastiff Norge og undertegnede hatt gleden av å jobbe med Expeditionary ved Peter Høgberg og hans kollegaer. De har funnet fram til spennende og eksotiske innspillingsplasser, håndtert sikkerhet, logistikk og i det hele tatt lagt tilrette for det meste rundt innspillingen av TVserien. 
Peter og hans kollegaer er uhyre proffesjonelle i alt de gjør. Innspillingen av Heltenes kamp er uforutsigbar ved at vi jobber i ukjente villmarker og vi er avhengig av at vi er på lag med naturen. Expeditionarys erfaring me4d naturen og deres klokskap har virkelig stått frem ved at enhver utfordring underveis har vært håndtert glimrende. I tillegg til deres profesjonalitet, har det vært veldig hyggelig å jobbe med Peter og hans menn. De er gode på menneskelige relasjoner, løsningsorienterte,  og man blir glad og positiv av å jobbbe sammen med dem!"
ROGER MOE
Executive Produsent Mastiff Norge

Kontakta oss
+46 70 - 851 05 93
info@expeditionary.se