Logga_13_nobg

"Vi" bygger landsbygden

Vad är det i ordet "vi" som är så fantastiskt? Är det innebörden av att slippa vara ensam? Eller är kraften av "vi" så mycket mer än vad vi egentligen anar? Vad menar du när du säger vi, dom, oss? Kraften av "vi" är det som bygger vårt land och utvecklar vår landsbygd.

Idag under min presentation av projekt Location Karlsborg fick jag frågan, hur kommer det här generera pengar, mer än hotellnätter när olika produktioner kommer till er etc?
Mitt svar var tveklöst: Det är utveckling, samverkan, nya möten, nytt hopp och nya innebörder av benämningen "vi". Om vi ska lyckas med helheten så kan du inte tänka på dig själv. Alltså det vi gör och skapar i projektet idag, får vi kanske skörda om tre år. Och för många kanske det inte handlar om direkta pengar i plånboken, utan snarare en utvecklad landsbygd med liv och lust att utvecklas till något ännu mera, tillhöra något ännu större. Flera möten med andra människor, flera möjligheter till att äta gott, flera platser att sova gott och framförallt allt en känsla av att allt detta har "vi" skapat och kämpat för; Tillsammans!

Jag verkligen älskar att ges möjligheten att lyfta våra fina lokala entreprenörer! Och vet du, det är inte mitt arbete, ingen som tvingar mig, jag blir bara glad i hela kroppen när jag får den möjligheten. Givetvis ska det skapas flera företag i Karlsborg! För handel föder mer handel! Utveckling föder mer utveckling! Och glada människor föder mer glada människor!

Varför valde just du att bo på landsbygden?

Allt gott!
Catrin Skane VD Expeditionary

Kommentera gärna: