Logga_13_nobg

JAAAA! 

Snacka om att allt arbete vi lagt ner i ansökan till Leader äntligen har betalat sig! 
LAG (styrelsen som tar beslut om projektansökningar går vidare till Jordbruksverket) har sagt JA och vårt projekt går vidare. Inget projekt som passerat detta nålsöga har fått nej av Jordbruksverket - och vi har inget avsikt att den statistiken ska ändras. 

För att möta denna kommande utmaning så drog jag, tillika Projektledaren för detta projekt, på en veckas egosemester till Italien och ön Ischia! En underbart tyst vecka med sol och värme, god Italiensk mat och mycket vila. Har aldrig rest ensam, men någon gång ska ju vara den första! Något jag absolut kan göra igen, dock är jag ruggigt social, så middagarna blev ju lite lätt tråkiga.. Men nu är jag laddad till tänderna och har i dagsläget påbörjat arbetet med projektplaneringen. 

Under kommande tid skall det genomföras ett gäng presentationer, intervjuer och möten, allt för att sprida denna information till så många som möjligt. Känner du någon som är nyfiken på att delta? Be dom maila mig så läggs dessa in i en kontaktlista för kommande stormöte som sker i februari. 

Vi hörs och ses!! 

Kommentera gärna: