Logga_13_nobg

Sweden Outdoor festival & lite mer om oss 

Det blev en favorit i repris!
Sweden Outdoor Festival på billingen i Skövde. 
En hel helg på berget med spännande prova-på-aktiviteter, SM i utomhusmatlagning, friluftsmässa, föreläsningar och tävlingar. Vi kom på lite sent att vi skulle vara med på mässan igen och då vi trodde att en av oss fick stå ensam, så fick det bli ett enklare tält, med mer fokus på detaljer. Och vilken helg det blev! 
Vi skapade ett litet Karlsborgshörn, då Cold Skills och Tiveden.se också var med. 
Läser man i tidningen så slog festivalen rekord med bortemot 9000 besökare. 

Veckorna innan mässan så las det så klart stor vikt på att skapa en bra broschyr, rätt reklam som drar till sig uppmärksamhet. Jag satte mig vid datorn och började skapa. Vi har ju en stor fördel att arbeta med mycket kreativt folk på företagshotellet Hangar80 i Karlsborg och givetvis fick dom gärna ha åsikter.
"Catrin, våga go wild and crazy! sa Anders på DUPP Film.
Gör den mest vågade skylten du kan" Hmm, ok, hur crazy vågar man vara?
Resultatet blev en karatespark med en överskrift som säger:
Karatefylla på senaste konferensen?
och med en följdtext: Du mår bättre av konferenser mitt i naturen - som ger dig energi och bra idéer. Och ja, den skapade några höjda ögonbryn, men också en ström av folk som faktiskt kom fram och frågade vad vi höll på med. Alltså: första kontakten etablerad!

Det här med säljteknik är inte alltid lätt, men det är rätt spännande! 
Vi vill ju också få folk att förstå att vi jobbar med kurser och lagutveckling. Att vi arbetar med ett expeditionärt mindset som utvecklar individen med de grundförutsättningar som finns, att vi vill lära gruppen att arbeta med varandra trots de motsättningar som finns. 
Tänka utanför boxen!

För er som inte känner oss så väl.. 
så kan vi berätta lite mer om oss.
En bild som kanske inte är så talade om just vårt mindset, men ändå är en rätt skön bild, är den bredvid här. Varje gång vi ska fotas, så är jag (Catrin) den kritiska som inte blir nöjd direkt, och Peter är den som är happy med den mesta. Resultat av våra fotostunder blir inte alltid helt perfekta, men vi har rätt kul under tiden.  
Sen att vi hade en väldigt spännande person och samarbetspartner bakom kameran, kommer vi komma till lite längre fram i höst. 

Vi är inte byggda av fyrkantiga lådor. Det sitter oftast inte fast hos någon av oss, vi kastar oss gärna rakt ut och sticker hål på bubblor och fyrkantiga lådor. Ibland så fastnar det så klart och man blir osäker, men om det sker så sticker den ena av oss hål på den tanken och lyfter den andra, en förutsättning för ett bra samarbete par emellan. Vi är absolut inte ofelbara, tvärtom, vi gör fel varje dag, men vi har en ständigt pågående process hur vi kan utvecklas, både som individer, som föräldrar, som företagare och som partners, och det är ofta långt utanför boxen. 

Bästa förklaringen om vilka vi är, är citatet från företaget Brännjärn och DUPP Film:
"Peter är en lugn och avslappnad person. Han bryter inte tystnaden i onödan, så när han säger något så vet man att det är värt att lyssna på. Han påminner om en kombination av Stålmannen och Ernst Kirchsteiger."

"Catrin är en "people-person". Med en övermänsklig förmåga kan hon anpassa sig i alla situationer. Hon har en fantastisk välvilja, om inte alla andra i gruppen mår bra så mår inte heller Catrin bra. Hon är lättsam och det är alltid nära till skratt när man umgås med Catrin. Hon är också en hejare på att leda och driva igenom praktiska projekt, hon får saker att hända!"

Ha nu en riktigt härlig fortsättning på dagen och sätt igång och fundera på hur du kan utvecklas. Kör så det ryker! :) 

Kommentera gärna: