Logga_13_nobg

Tävlingsmänniska? 

Jag var visst en tävlingsmänniska! Under perioden som var en av våra mest produktiva, där underlag och dokument sprutade ut ur kontoret kom frågan - vill du vara med i en tävling - Skaraborgskampen 2017? 
Jag? Hmm,, är ju ingen vidare tävlingsmänniska, gillar ju inte ens att tävla! Men ok, ibland måste man bara hoppa ut ur skalet och köra!
Jag hör mig själv säga ja! 

Detta visade sig ju under tävlingens gång vara skitkul! Och, hoppsan, jag gillar visst att tävla! Hör mig själv gapa och ropa, springa hit och dit.. Haha ja, detta ökar ju bara tron på att man måste bara våga köra! Ibland måste man bara öppna dörren.. På samma sätt som jag hoppade från en trygg arbetsplats på K3 och rätt ut i ett relativt nystartat företag! Det och denna tävling visade sig ju vara rätt hopp! 
Sen att vi ledde tävlingen fram tills precis nyss skadade ju inte. Men vi blev i dagarna omkörda av Mariestad! Dom gjorde ett fantastiskt arbete, så dom är mycket väl värda ledningen! 

Sommaren i övrigt då? 
Ja, vi har fokuserat på kidsen när de varit hos oss varannan vecka! Badat, båtsemestrat runt Vättern, men vi har även hemmasemestrat i Karlsborg en hel del! De veckor som vi inte haft dom hos oss har vi försökt hinna i kapp i renoveringsjakten hemma!
En hint - har ni inte besökt Karlsborg så är det dags att göra det! Herregud vilken vacker natur vi har! Den måste vi vara rädda om! 


Vad ligger framför oss?
Vi har mängder med ideer och projekt som ligger och kokar - dessa ska vi i dagarna ta tag i! 
Så nu laddar vi inför hösten och ni vet vart ni ska ringa om ni vill ha någon som är proffs på planering & logistik, en projektledare helt enkelt. 
Eller om ni vill skapa unika häftiga möten kring brasan i skogen under en av era konferenser som ni kan lägga hos oss. 
Eller du, varför inte boka en kurs? Surfa runt i vår hemsida för att veta mer! 

Hösten 2017 - NU kör vi! 

Kommentera gärna: